24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde AK Aday Güler Kama İzol merkezde bulunan esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gerçekleştirirken diğer yandan ise her gün farklı bir ilçede ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Her gün farklı bir ilçede vatandaşları ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol'un bu sefer ki durağı Siverek oldu. Siverek ilçesinde  bulunan esnaf ve  vatandaşları ziyaret eden İzol, 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Siverek ilçesinde kapı kapı gezerek vatandaşları ziyaret eden Güler Kama İzol," Desteklerini bizden esirgemeyen Siverek ilçe halkına çok teşekkür ederim" dedi.

Siverek merkezinde gerçekleştirdiği Esnaf ve Vatandaş ziyaretlerinin ardında Siverek ilçesine bağlı Çelebi, Soydan, Navri, Karlık ve Avcı kırsal mahallelerinde, mahalle sakinleri ve muhtarları ile bir araya gelen AK Aday İzol, AK Parti Hükümetinin yaptığı icraatları anlatarak 24 Haziranda yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için destek istedi.

Siverek ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten AK Aday Güler Kama İzol, "Siverek ilçesinde vatandaşlarımızı, esnaflarımızı, Kırsal mahalle hemşerilerimizi ile muhtarlarımızı AK Parti 27.Dönem Aday Adayı Hasan İzol ile birlikte ziyaret ederek desteklerini talep ederek dualarına nail olduk. Desteklerini bizden esirgemeyen Siverek ilçe halkına ve Hasan İzol'a çok teşekkür ederim" dedi.

Hasan İzol, Güler Kama İzol'u Yürekten Destekliyorum

27.Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı adayı Hasan İzol, "Güler Kama İzol ile birlikte Siverek ilçemizde esnaflarımızı ve Kırsal mahalle de bulunan hemşerilerimizi ve muhtarlarımızı ziyaret ettik. Güler Kama İzol ile birlikte AK Partiye olan bağlılığımız devam edecek çalışmalarımız ise aralıksız sürecek. Milletvekili adayımız Güler Kama İzol'u yürekten destekliyor ve her zaman yanında olacağız. AK Partiye bir nefer olarak inşallah el ele verip partimize gerektiği yerde gerektiği başarıya ulaştıracağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol'un Siverek ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlere AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, AK Parti 27.Dönem Milletvekili aday adayı Hasan İzol ile AK Parti ilçe teşkilat üyeleri eşlik etti.