Şanlıurfa AK Parti Milletvekili adaylarının tanıtımını yaptı. GAP Arena Kapalı Spor Salonunda yapılan programa partililer yoğun ilgi gösterdi. Şanlıurfa AK Parti il teşkilatı Milletvekili adaylarını tanıttı. GAP Arena Kapalı Spor Salonunda yapılan programa milletvekili adayları, il ve ilçe başkanları ve partililer katıldı. Program mevcut milletvekili olup, bu dönem milletvekili adayı gösterilmeyenlerin konuşmalarıyla başladı. Yapılan konuşmaların ardından milletvekilleri tek tek sahneye davet edilerek konuşmalarını yaptı. Programda konuşan Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu; “ Allah’ın izniyle seçim çalışmalarımızın startını verdik ve sahaya iniyoruz. Çalışmalarımızı halkımızla bir olarak yapacağız. Bizim Şanlıurfa’ya ve ülkeye yaptığımız yatırımlarımız bizim sermayemiz olacak. Allah izniyle seçmenlerimiz yüzümüzü kara çıkarmayacak ve en iyi şekilde seçimi geçireceğiz” dedi.

Mazhar Bağlı: Bu seçim sıradan bir seçim değildir
AK Parti Şanlıurfa 4. sıra milletvekili adayı Mazhar Bağlı, "Bu seçim sıradan bir seçim olmayacak. Seçimlerin seçimidir sözlerinde bulundu. Türkiye'nin bundan sonra aktör olma tercihini seçeceksiniz. Bu Türkiye'nin kaderini belirleyecek kıritik öneme sahip bir seçimdir. 7 Haziran kendisinden sonrasını belirleyecek en önemli seçimdir" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde en iyi şekilde seçimi geçeceklerini belirten Mehmet Akyürek; “Sabah 8’den beri bizi bekliyorsunuz hakkınızı helal edin. Seçim startını vermiş bulunuyoruz. Son seçimlerde 10 milletvekilimizi meclise gönderen bize oy veren herkese teşekkür ediyorum. Bu senede aynı başarıyı göstereceğimize inanıyorum. Tüm ilçelerimize selam olsun seçim çalışmalarımız hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Salonu dolduran vatandaşlar ortamın aşırı sıcak olması nedeniyle programın sonlarına doğru salonu terk etmesi dikkatlerden kaçmadı. Program çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.