AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Aksak, öncelikle ilçenin huzur ve refahını sağlayarak problemleri kısa sürede çözeceklerini söyledi.

Ceylanpınar’a hizmet etmek istiyoruz

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi AK Parti Belediye başkan adayı Abdullah Aksak, Ceylanpınar’ın öncelikli problemlerini kısa sürede çözeceğini belirterek, “31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde halkımızın, partimizin, memleketimizin ve Cumhurbaşkanımızın onayını alıp bu hizmete talip olduk. Bizi layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederken, Ceylanpınarlı hemşehrilerimize layık olup en işi şekilde hizmet edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın. Allah bizi hak ve hukuktan ayırmasın, mazlumun sesi olmayı nasip etsin. Belediyelerin çok önemli görevleri olduğunu biliyoruz. Altyapı, çevre düzenlemesi, yollar, üst yapılar, ekonomi, kültürel ve sosyal faaliyetler, sağlık hizmetleri, imar, plan ve projeleri. Biz de Ceylanpınar’da başlatacağımız yeni projelerle hemşehrilerimize hizmet etmek istiyoruz. Projelerimizi ve birikimlerimizi Ceylanpınar’a getirmek ve Ceylanpınar’a hizmet etmek istiyoruz. Bu çıktığımız yolda Allah bizleri Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ceylanpınar’a ve Ceylanpınarlı hemşehrilerime karşı mahcup etmesin’’ dedi.

Kapımız her zaman vatandaşlarımıza açık olacak

Bu işin gönül işi olduğunun bilincinde olduğunu belirten AK Başkan adayı Aksak, “Ceylanpınar’ın geleceğini tasarlarken vatandaşlarımızın fikirlerini de önemsiyoruz. Her fikrin değerli olduğuna inanıyoruz ve bu fikirleri projeye dönüştürmeye kararlıyız. Onun için kapımız her zaman vatandaşlarımıza açık olacak. Gerek projelerini, gerekse taleplerini, önerilerini, sorunlarını iletmek maksadıyla olsun kapımız sonuna kadar açık olacaktır. Bizde bir taraftan proje hazırlarken, bir taraftan da bu önemli sürece Ceylanpınar halkımızı katmak isteriz” diye konuştu.