Muratlı Mahalle Muhtarı Naif Karataş ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Aslan’ın öncülüğünde AK Parti saflarına katılan yüzlerce kişi, seçim bürosunda, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak ve AK Parti İlçe Başkanı Halit Şimşek tarafından karşılandılar.

20 yıllık muhtar olduğunu belirten Naif Karataş “AK Parti’nin adayı kim olursa olsun her zaman olduğu gibi bu dönem de adayımızı destekleyeceğiz. Bu seçimin, kardeşliğin kazanacağı farklı bir seçim olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Halit Şimşek “Muratlı Mahallesi’nin katılımı bizlere büyük bir güç veriyor. Bu süreçte mensubu olduğunuz partiyi, bir siyasi parti olarak değil bir dava olarak görmenizi istirham ediyorum. Ülkemize yıllardır büyük hizmetler vermiş ve bundan sonra vermeyi hedefleyen siyasi lider Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duracaksınız. Bunu yaparken hep beraber omuz omuza, yeri geldiğinde birbirimize omuz vermek, yeri geldiğinde el ele tutuşmak, yeri geldiğinde kol kola girmek suretiyle inşallah bu yolda sizlerin katkısını yanımızda hissetmek istiyoruz. Bugün buraya gelerek bu idarenizi ortaya koydunuz” diye konuştu.

AK Parti’ye katılımların çığ gibi büyüdüğünü belirten AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Partimize katılımlar çığ gibi büyüyor. Bu gösterilen ilgi ve alaka 31 Mart’ta zaferin habercisi. Partimize katılmak isteyen birçok vatandaşımız var. Bundan sonra da katılımlar her geçen gün artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.