Şanlıurfa Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal, İbrahim Halil Yıldız, AK Parti Birecik Başkan Adayı Mahmut Mirkelam,  AK Parti MKYK Üyesi VİLDAN Polat ve davetlilelerin katıldığı miting oldukça ilgi gördü.

Binlerce kişinin katıldığı mitinge “Memleket İsterim” şiirini okuyarak başlayan Albayrak, yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

Albayrak, konuşmasında şu ifadeleri kaydetti; 

Biz bu yola gönül kazanmak, sizlerin duasına mazhar olmak için çıktık. Biz her zaman Memleket işi gönül işi düsturuyla hareket ettik ve etmeye devam ediyoruz.
Biz, Halfeti’mizin her bir köşesine, en önemlisi de insanına sevdalıyız. Memleketimize aşk ile, sevda ile hizmet etmeye geliyoruz.
Bizim bir derdimiz var;Bizim derdimiz millet, bizim derdimiz memlekettir.

Aziz hemşehrilerim, ben inanıyorum ki sizlerin bu teveccühü sandıklara da yansıyacak, 31 Mart’taki seçimden zaferle ayrılacağız. Burada olan gönül dostlarımızla birlikte aydınlık yarınlara beraber yürüyeceğiz.

2 yılı aşkın süredir görev yaptığımız Halfeti’mize tarihinde görülmemiş yatırımları yaptık.Kültür, ulaşım, sosyal yardım ve diğer alanlarında en kaliteli belediyecilik anlayışıyla hizmetlerde bulunduk.
Göreve geldiğimiz günden bu yana, 2 yıl içinde 32 Milyon TL yatırım ve destek sağladık.
28 adet taziye evi yaptık,
Sokaklarımızı 500.000 metrekare kilitli parke taşı ile kapladık,
28 adet çok amaçlı spor sahası yaptık,
Yeni parklar yaparak halkımızın kullanımına sunduk,
Çocuklarımız için 33 adet çocuk oyun grubu yaptık,
İlçemizde yeni istihdam alanları oluşturduk,
Yol ve çevre düzenlemesi yaptık, bunlar gibi daha pek çok projeler yaptık.
2 yılı aşkın süredir Halfeti’mizin kalkınması, yeniden inşası ve huzura kavuşması için gece gündüz durmadan, yorulmadan çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz.
Eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, kültürden turizme kadar birçok alanda önemli hizmetler yaptık. Allah izin verirse, Halfetili hemşehrilerim için daha çok çalışacağım, sizlerle

ÇEVRE PROJELERİ:

Çevre projelerimizle; çevreci belediyecilik anlayışıyla Vadi Halfeti projemizdeki gibi yeşil alanlar, “Millet Bahçeleri” inşa edeceğiz.

SOSYAL PROJELER:

Sosyal projelerimizle Gönül Belediyeciliği yapacağız. Belediye hizmetlerimizde çocuk, genç, kadın, erkek, yaşlı ve engellilerimizin yaşamlarına katkı sunmak, onların sorunları için çözümler üreten bir anlayışla Halfeti’mize hizmet edeceğiz. Öğrencilerimizin daha güvenli ortamlarda barınabilmeleri için öğrenci yurtları inşa edeceğiz. Yeni evlenecek gençlerimize maddi yardımlarda bulunacağız, dar gelirli vatandaşlarımızı konut sahibi yapacağız.

EĞİTİM, KÜLTÜR VE SANAT PROJELERİ:

Eğitim, kültür ve sanat projelerimizi hayata geçirerek İlçemizde eğitim seviyesinin yükseltilmesi için elbirliğiyle çalışacağız. Ücretsiz özel eğitim kursları, millet kıraathaneleri, kitap kahveler yapacağız. Sinema salonlarıyla vatandaşlarımıza ücretsiz sinema ve tiyatro izleme imkanı vereceğiz.
Yapacağımız yatırımlar sayesinde bölgenin turizm merkezi olacağız.

TURİZM PROJELERİ:

Yeni Halfeti ile Eski Halfeti arasındaki 10 KM’lik turizm yolu, Halfeti – Birecik arasında duble yol, Eski Halfeti ile Çekem arasında 6 KM’lik sahil yolu ve Eski Halfeti Seyir Tepesine Seyir Terası kurarak yerli ve yabancı misafirlerimizin hizmetine sunacağız. Su altında kalan Ulu Cami'nin kurtarılıp turizme kazandırılması için gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Eski Halfeti'de meydan ve sahil düzenlemelerini gerçekleştirip İlçemizi bir turizm merkezi haline getireceğiz.,

ULAŞIM PROJELERİ:

Ulaşım projelerimiz sayesinde, İlçemizin ulaşım problemlerini ortadan kaldıracağız. Şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak için şehir içi minibüs hatları açacağız. Halfeti seyir terasından Marinaya ulaşımı sağlayacak teleferik projesini gerçekleştireceğiz.İlçemize gelen ziyaretçilerin ulaşımını kolaylaştırmak için Nizip / Kamışlı ve Eski Çekem Köyü güzergahında feribot projesini hayata geçireceğiz.

Her şeyden önemlisi; eşit hizmet anlayışıyla hizmet veren, çözüm odaklı ve halkla birlikte yöneten bir yönetim inşa edeceğiz.

Sizlerin desteği ve duasıyla Halfeti'ye hizmet edeceğiz. Daha modern ve yaşanılabilir Halfeti için durmadan, yorulmadan çalışacağız.