AK Parti’nin aday adaylığı başvurularının son gününde, Haliliye İlçe Başkanlığı’na giden Arif Önkol, Haliliye Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Arif Çuval fabrikasında ve Fiat Önkol Otomotiv’de yüzlerce insana istihdam sağlayan genç iş adamı Önkol, Haliliye Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru dilekçesini AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat'a teslim etti.

Gece gündüz çalışacağız.

Arif Önkol, burada yaptığı açıklama da kendisine görev verilmesinin halinde Haliliye’nin gelişmesi, kalkınması, daha yaşanabilir bir ilçe olabilmesi için gece gündüz çalışacağını söyledi. Önkol, ben değil, biz anlayışıyla görev yapacaklarını da belirtti.

‘’Niyetimiz hayır, akıbetimizde hayır olur inşallah’’

Çıktığı bu yolda niyetinin hayır olduğunu belirten ve akıbetlerinin de hayır olmasını temenni eden Önkol ‘’Bu görev bize verilsin ya da verilmesin, önemli değil. Bizler zaten sorumluluk sahibi ve memleket sevdalısı insanlar olarak farklı kulvarlarda kadim şehrimize hizmet ediyoruz. Bu hizmetimizi sürdüreceğiz. İnsanlarımıza istihdam sağlamaya, kentimizin ekonomik gelişmesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Bu görevin şahsıma verilmesi halinde, tüm mesaimi Haliliye’miz için harcayacağım. Vatandaşlarımızın daha çağdaş, daha modern ve daha yaşanabilir bir Haliliye’de ikamet edebilmeleri için halkımızla birlikte Belediyeyi yöneteceğiz. Şanlıurfa halkı kadiri şinas bir halktır. Şanlıurfa’mıza, Haliliye’mize hizmeti bir borç biliyoruz’’ dedi.

Neden AK Parti ?

Önkol, neden AK Parti’den aday adayı olduğunu da açıkladı. Önkol, AK Parti iktidarlarının Türkiye’de belediyecilik anlamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu, misyonu ve tecrübesiyle önemli gelişim kat ettiğini söyledi. AK Parti Belediyeciliği döneminde şehirlerin çağdaş, modern, ve her alanda değişen bir yapılara büründüğünün altını çizen Önkol ‘’Bizim davamız şahıslara değil, hizmete dayalı bir anlayıştır. AK Parti’nin de bu anlayışı belediyecilik anlamında sürüyor.’’ Dedi.

Önkol ilçe teşkilatını ziyaretinde Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve üyeleriyle de bir süre sohbet etti.