Saadet Partisi (SP) Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, seçim çalışmalarına kırsal mahallelerde devam ediyor. Gündüz esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştiren Aslan akşamları da kırsal mahallelere çıkarma yaparak destek istiyor. Gittiği her yerde halkın büyük teveccühü ile karşılanan aday Essum Aslan, “Daha yaşanılabilir bir Karaköprü için yediden yetmişe herkes ‘değişim şart’ diyor.” dedi.

Mahallelerin ciddi sıkıntıları var

Aslan, Karaköprü merkez mahallelerinde seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirirken kırsal mahallelere de akşam saatlerinde giderek destek istiyor. Bu kapsamda Karaköprü ilçesine bağlı Bessi kırsal Mahallesinde ev toplantısına katılan Aslan, “Merkez mahalle ve kırsal mahallelerde ciddi sıkıntıların olduğunu belirterek, “Kırsal mahallelerimizde yaşanan sorunların tamamının kökten çözülmesi için ciddi projeler ile geliyoruz” diye konuştu.

Hala suyu olmayan köyler var

Kırsal mahallelerde hala alt ve üst yapı anlamında ciddi sorunların olduğunu belirten Essum Aslan, “21. Yüzyılda hala bir birçok mahallemizde içme suyu problemi var. Bu problemlerin çözülmesi çok zor bir durum değildir. Belediyelerdeki israfın önüne geçilirse söz konusu bütün sorunların çözümü için kaynak oluşur. Herkesin temiz su içme ve temiz bir mahallede yaşama hakkı vardır. Biz bunun sağlanması için çalışacağız.” şeklinde konuştu.