Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, CHP Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural ve Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Açmaz ile birlikte Şanlıurfa kent genelinde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, İlçe Başkanlarımız ile İl Yöneticilerimiz ile birlikte Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Ekonomik sorunlardan dolayı ve Pandemiden dolayı esnafımız gerçektende sıkıntılı durumdadır. Esnafımızın sorunlarını yerinde dinledik. Sorunların çözümü için biz elimizden gelen her imkanı seferber edeceğiz. Şanlıurfa’mızın ve esnafımızın problemlerini ilgililere ileteceğiz. İlimizin sorun ve problemlerinin çözümü için şu ana kadar yapmış olduğum çalışmaları daha da arttırarak devam ettireceğim. İlimizin problemleri ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisine 36 tane soru önergesi verdim. Şanlıurfa’mızı hak ettiği yere getirmek için Türkiye Büyük Millet Meclisinde İlimizi hep gündemde getireceğim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “Sayın Vekillimiz Aziz Aydinlik, Halilye ilçe Başkanımız.İbrahim Halil Alagöz, Karaköprü İlçe Başkanımız Yusuf Ziya Ural Eyübbiye İlçe  Başkanımız Ahmet Açmaz il yöneticilerimizle birlikte Esnaf ziyaretlerimize hız kesmeden devam ediyoruz.

Şanlıurfa'da adım atmadık mahalle ayak basmadık sokak bırakmıyoruz vatandaşımızı esnafımızı ziyaret ederek, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ilettik. 

“Dostun ziyareti, muhabbetin cilasıdır" sözü bizleri güzel günlere götürecektir” dedi.