Bakan Çelik, bugün makamında yoğun bir gün geçirdi.

Bakan Çelik, makamında ilk olarak Bursa’dan gelen dostları Hasan ve Hüseyin Tuğcu kardeşleri ağırladı. Bakan Çelik, ziyaret ile ilgili eski günleri yad ettiklerini söyledi.

Süt sektörünü değerlendirdi.

Bakan Çelik’e bugün önemli bir ziyaret gerçekleşti. Süt sektörünün lider markalarından SÜTAŞ’ın yönetim kurulu başkanı Muharrem Yılmaz ziyaret etti. Bakan Çelik, ziyarette Yılmaz ile süt sektörünü değerlendiklerini söyledi.

Muhalefet ile görüştü.

Bakan Çelik’e muhalefet kanadından da bir ziyaret gerçekleşti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Bakan Çelik’i ziyaret etti. Durmaz’ın ziyaretinde gündemdeki konuların değerlendirildiği öğrenildi.

Urfa’dan da ziyaret gerçekleşti.

Harran Üniversitesi’nden de Bakan Çelik’e ziyarette bulunuldu. Harran Üniversitesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Abdullah Ekinci ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kaytan, Bakan Çelik’i ziyaret ettiler. Kaytan ve Ekinci, Bakan Çelik’e portresinin yer aldığı tarım temalı yağlı boya tablosu hediye ettiler.

Yüksel’de ziyaret etti.

Bakan Çelik, Gaziantep, Diyarbakır ve Kırşehir Milletvekilleri ile de görüştü. AK Parti’nin Şanlıurfalı Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel’in de hazır bulunduğu ziyarette Bakan Çelik, bölge milletvekilleriyle tarım konularını değerlendirdi.

MEDYAURFA.COM/NEDİM ATİLLA