Bakan Çelik ve Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Şanlıurfa’da Eyyübiye ilçesinde açılacak olan madde bağımlıları tedavi merkezi olan AMATEM’in açılışını gerçekleştirecek.
 
Bir süre önce Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin açıkladığı AMATEM’in açılışını gerçekleştirecek olan Bakan Çelik ve Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, kentte bir dizi ziyaret ve temaslarda da bulunacaklar.
 
Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi AMATEM, kentin önemli bir yarasına merhem olacak.  
 
AMATEM için 20 bin metre karelik alan, 20 Yıllığına Eyyübiye Belediyesi’ne tahsis edildi.
 
‘’Türkiye’deki üçüncü şubesini açıyor’’
 
Konuyla ilgili bir süre önce açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, YEDAM’ın Türkiye’de 3. Şubesini Eyyübiye’de açacağını açıklamıştı. Ekinci açıklamasında ‘’"Yeşilay Danışmanlık Merkezi" şeklinde yine burada madde bağımlılığı ile ilgili doğru mücadele anlamında bilinçli bir mücadele anlamında bir çalışma yürütülecek burada. Bu konuda yardımlarını desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve çok değerli meclisten geçiren meclis üyelerimize ve değerli ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Umarım kısa bir süre içerisinde inşaatı biter ve bir yıl içerisinde açılışını hep beraber yaparız.’’ İfadelerini kullanmıştı.
 
MEDYAURFA.COM