Ceylanpınar Belediye Başkanı 31 Mart yerel seçimlerinde başka partiden ya da bağımsız olarak seçime gireceğini ifade ederek, “Allah’ın izniyle güçlü olacağız, diri olacağız. Sahadayız, adayız ve Ceylanpınar’ı alacağız” dedi.

Ak Parti İl Başkanlığı sabah saatlerinde vatandaşlardan habersiz sessiz sedasız ilçe adaylarını açıkladı. Vatandaşlar ise listelerin sosyal medya üzerinden açıklanmasına ve listeye tepkilerini sosyal medyada dile getirmeye başladı. 

VATANDAŞLARIN ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALMADI

Listede kendisine yer verilmeyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, aday olacağını ve sahada yer alacağını açıkladı. Hizmetleri ile Ceylanpınar’da bütün vatandaşların takdirini kazanan ve vatandaşlar tarafından listede kendisine yer verilmese de aday olması istenen Başkan Menderes Atilla, vatandaşların çağrılarına kayıtsız kalmadı ve aday olacağını açıkladı. 

“ADAY OLMAK ZORUNDAYIZ, ARKAMIZDA BİR KİTLE VAR”

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, kendisinin aday olmasını isteyen kitleye arkasını dönmeyeceğini ifade ederek, “Bizim aile 1950'den bu yana tüm seçimlerde aday olmuştur. Aday olmak zorundayız, arkamızda bir kitle var. Bu kitle bize aday olun diyor, hele hele bize yapılan bir zulümden sonra mutlaka aday olmalıyız, hangi partiden aday olacağıma ise Halkımızla, aile büyüklerimiz ile istişare ettikten sonra açıklayacağım” dedi.