Ceylanpınar ilçe kırsalı Büyükçaylı mahallesine bağlı Hamık Göçerlerinde oturan engelli Ali Kurt, tekerlekli sandalye ihtiyacını Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya iletti. Menderes Atilla, tarafından verilen talimatla bir gün içerisinde temin edilen akülü sandalye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık 45 KM uzaklıktaki Hamık Göçerlerinde ikamet eden Ali Kurt'a ulaştırıldı. Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın tekerlekli sandalye hediyesi dolayısıyla büyük bir sevinç yaşayan Kurt, başkan Atilla'ya teşekkür etti.

Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sorumlusu İsmail Bali yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların talep ve isteklerini yerine getirme konusunda büyük bir hassasiyet gösterdiklerini belirtti. Başkan Atilla'nın engelli vatandaşlara karşı özel bir ilgisinin olduğunu söyleyen Bali, "Kırsal mahallemizde bulunan Hamık Göçerlerinde ikamet eden Ali Kurt kardeşimizin tekerlekli sandalye ihtiyacına belediye başkanımız Menderes Atilla duyarsız kalmamış ve aynı gün içerisinde Şanlıurfa merkezden tekerlekli sandalyenin temini konusunda talimatlarını vermiştir." dedi.

HER ZAMAN ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Ceylanpınar Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Bali, "Eve hapsolmuş sosyal hayattan kopuk olmalarının yanı sıra sandalye ihtiyaçlarının da kendilerine engel olması devam eden mevcut hayatlarına daha da yük olmuştur. Biz de Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak  ilçemizin en ücra köşesine kadar bu hizmeti götürmeyi kendimize bir borç ve sorumluluk olarak bilmekteyiz. Tekerlekli sandalyeyi kardeşimize teslim ettik ve bu sevinçli gününde kendisinin yanında olmaktan gurur duymaktayız." diye konuştu.

Engelli Ali Kurt'un Babası Mehmet Kurt ise Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya çok teşekkür ettiğini belirterek, "Her kim Ali'nin mutluluğuna sebep olmuşsa Allah kendisinden razı olsun." dedi.

Tekerlekli sandalyesini telsim alan Ali Kurt telefonda Menderes Atilla ile görüşerek teşekkürlerini iletti. Başkan Atilla'da görüştüğü Ali Kurt'un mutluluğuna ortak oldu