Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Eski Başkanı Mehmet Sait Atilla ile birlikte referandum çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Atilla, Yeşiltepe Mahallesinde Muhtar Erdal Kurt'un misafiri oldu. Başkan Atilla, burada yaptığı açıklamada, önceki seçimlerde AK Partiye çok az oy çıktığını belirterek 'Bu köyde sıkıntılarımız vardı. Önceki seçimlerde AK Parti'ye çok ciddi oy çıkmadı. Seçmenin ancak üçte birinin oyunu alabildik." dedi. Çalışmalar kapsamında muhalif köylerle bir bir görüştüklerini belirten Başkan Atilla, "Mahalledeki baba dostlarıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde bugün Hacı Kasım Kurt ve oğlu muhtar Erdal Kurt'un yanındayız. İnşallah onlarla beraber Yeşiltepe Mahallemizden güçlü bir şekilde Evet oyu çıkacaktır. Kurt ailesinin desteği bizi gerçekten güçlendirdi. Bundan önceki seçimlerde oylarımız standarttı. Bundan sonraki oy artışlarımızı Hacı Kasım ve oğlu Muhtarı Erdal Kurt'un sayesinde olacaktır." diye konuştu.

YEŞİLTEPE EVET DİYECEK

Mahallenin kanaat önderlerinden Hacı Kasım Kurt da referandumun memlekete hayırlı olmasını dileyerek, "Hep birlikte evet evet evet diyeceğiz" dedi

Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Erdal Kurt ise, "Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız hoş gelmişler sefalar getirmişler. hep birlikte Ak Partiye katıldık. Biz de Referandumda Evet'e destek vereceğiz. Referandum memleketimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin de, "Yeşiltepe Muhtarı Erdal Kurt'un evindeyiz. Kendisinden ve köy halkından evet için destek istedik. İnşallah 16 Nisanda herkes evet diyecek ve Türkiye daha aydınlık yarınlara kavuşacak." ifadelerini kullandı.