HDP’nin en güçlü olduğu ilçelerin başında gelen ve sınır ilçesi olması nedeniyle stratejik bir yapıya sahip olan Ceylanpınar’da, AK Parti Başkan Atilla ile rekor üstüne rekor kırdı.

Başkan Menderes Atilla, Ceylanpınar ilçesinde defalarca terör örgütlerinin suikastlerine uğradı. Buna rağmen hizmetten geri durmayan Başkan Atilla, 2014 yılından bu yana Ceylanpınar’da yaptığı hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirdi.

Vatandaşlar, hizmetlere olan memnuniyetlerini her seçimde sandığa yansıttı.

Başkan Menderes Atilla 2014 yılında HDP’ye 800 oy fark atarak Belediye Başkanı seçildi. Başkan Atilla bu süre içerisinde Ceylanpınar’da uzun yıllardır yapılmayan hizmetleri gerçekleştirdi. Başkan Atilla’nın hizmet performansı 1 Kasım seçimlerinde 2 bin oy farkla sandığa yansıdı. 1 Kasım 2015 seçimlerinden sonra Başkan Atilla hizmetlere hız verdi. Bugün gerçekleşen halk oylaması öncesinde, Cumhurbaşkanlığı sistemi ve yeni anayasa maddelerinin Türkiye’ye getireceği faydaları Ceylanpınarlılara anlatan Başkan Atilla, emeğinin karşılığını aldı. Başkan Atilla, Ceylanpınar’da HAYIR oylarına 5300 fark attı.