AK Başkan Bayık, bir yandan ev toplantılarına katılarak, bundan sonra daha neler yapmaları gerektiği konusunda fikir alış verişinde bulunarak destek ve dua talebinde bulunurken, bir yandan da bölgenin inkar edilemez unsurlarından aşiret liderlerini ziyaretlerini de sürdürüyor.

Yapacağımız işler konusunda istişare ediyoruz

Daha önce olduğu gibi bugünde ve bugünden sonra da vatandaşlarımızla iç içe olacağını belirten AK Parti Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, “Biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız ve yapacağımız işler konusunda istişare ediyoruz. Bundan böyle de devam edecek. Sadece seçim zamanı böyle ziyaretler yapmıyoruz. Şimdi de, AK Parti Hilvan İlçe Başkanımız Mustafa Cidir ile birlikte, Hoşin Mahallemizde Hacı Yusuf Devran ağabeyimizin ev sahipliğinde dostlarımızla bir araya geldik. Fikir alışverişinde bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Daha sonra Şanlıurfa'da Milli ailesine taziye ziyaretinde bulunarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır dileklerimizi ilettik” dedi.

Hiç kimseyi kayırmadan hizmet diyoruz

AK Parti Hilvan Belediye Başkan adayı Aslan Ali Bayık beraberinde AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ile birlikte Hilvan’daki Türkmen Aşiretini ziyaret ettiklerini belirterek, “Aşiretler, bölgemizin inkâr edilemez unsurlarındandır. Aşiretçilikte aile bağları birbirine kenetlenmiş gibi bağlıdır. Aşiretin lideri de en güvenilir ve sözü dinlenen kimseleridir. Onun için bizde aşiret ve aile ziyaretlerimizi de aksatmadan devam ettiriyoruz. Zaten ayırmadan ve kimseyi de kayırmadan hizmet diyoruz. İlgiyle, bilgiyle ve sevgiyle hizmet diyoruz. Güzel Hilvan’ımıza ve güzel insanlarına, en güzel hizmeti sunmak için yola çıkmışız ve bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz inşaallah. Güveninize de her zaman layık olmaya çalışacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

Spor dostluktur, kardeşliktir

“Spor dostluktur, kardeşliktir” düsturunu herkesin kabul etmesi gerektiğini belirten AK Başkan Bayık, Pazar günü Şanlıurfa Gençler Birliği'ni sahasında en iyi şekilde ağırlayan Hilvan Belediyespor’u tebrik ettiğini ve her iki takımada her zaman başarılar dileğinde bulunduğunu belirtti.