AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımında 25 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı ve Urfalılara hitap edeceği mitinge hemşehrilerini davet etti.

Bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı görevi tevdi edilen Beyazgül, Şanlıurfalıları 6. Olağan kongresi öncesinde yapılacak olan mitinge davet etti.

Başkan Beyazgül, yayınladığı video da ‘’ 25 Şubat Pazar günü saat 15.00’da, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile 6. Olağan İl Kongresi gerçekleştireceğiz. Kongre öncesi 11 Nisan spor salonu önünde yapılacak olan miting de sizi ve ailenizi aramızda görmekten mutluluk duyarım. Allah’a emanet olun’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kongrenin ve öncesindeki mitingin coşkulu geçmesi için elinden gelen tüm gayreti gösteriyor. Sık sık Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer yetkilileriyle birlikte toplantılar düzenleyen Beyazgül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

MEDYAURFA.COM