Eyyübiye’nin ilk belediye başkanı Mehmet Ekinci, basınla buluştu. İlçede yaptığı hizmetlerle vatandaşların gönlünde taht kuran Başkan Ekinci belediyenin borcunu da açıkladı.

Uğurlu beldesinin büyükşehir yasası ile birlikte Eyyübiye’ye bağlanması sonucunda belediyeyi 3 milyon TL borçla aldığını ifade eden Ekinci ‘’Sıfırdan kurulan ve şuanda büyük bir belediye halini alan Eyyübiye’nin 45 milyon TL borcu var. Belediyemize kazandırdığımız satışa hazır arsaların değeri ise 236 milyon TL. Böylesi eksi bir durumdan belediyeyi alarak bu hale getirmek her babayiğidin harcı değil’’ Dedi.

Bugüne kadar söylemlere bakmadan işlerine baktıklarını ve Eyyübiye için çok çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Ekinci ‘’ Şimdi değişik yerlerde işte insanlar, televizyonlara çıkıyorlar yok 270 milyon TL borç var, yok işte 400 milyon TL var yok farklı şekillerde var. Bugüne kadar söylenenlere bakmaktan ziyade sürekli çalıştık dolasıyla bu tür söylemlere bakmadık. Ama yarın tabii ki seçim sonrasında başka arkadaşlar görev alacaklardır dolayısıyla bununla ilgili de burada bilgilendirmede bulunmak zorunluluğu da oldu ondan dolayı bu açıklamalarda bulunacağız.” Dedi.