Kurdaki sert dalgalanmanın geçici olduğunu vurgulayan Başkan Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Kökleri bin yıllık bir devlete dolar ve döviz üzerinden operasyon yapılacağına kanmak akıl tutulmasıdır. Bilinmelidir ki Türkiye kabile ülkesi değildir, sömürülecek bir devlet hiç değildir. Bugün hükümetimiz, başta Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm ekonomist bileşenleriyle birlikte gerekli tüm önlemleri almakta, içerde ve dışarda gerekli tüm cevapları aynı diplomatik deha ile vermektedir. Bundan vatandaşlarımızın şüphesi olmasın. Bugün ülke genelinde en ufak bir olumsuzlukta dış mihraklara taraf olanların milliliği ve yerliliği yoktur ve olamaz zaten. Gün birlik günü ise saflarımızı daha sıklaştırmamız lazımdır. Taşın altına elimizi de gövdemizi de koymalıyız.

Unutmayalım!

BAŞKA TÜRKİYE YOK

Ben buradan hem Şanlıurfalı hemşerilerime hem de ülke sevdalısı 81 milyon vatandaşımıza sesleniyorum; Gelin yastık altında ne kadar dövizimiz varsa ülkemizin bekası için bozalım, KURULAN BÜTÜN OYUNLARI BAŞLARINA YIKALIM.

Bizler Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı cennet mekân Abdülhamit Han'ın yalnızlığına bırakmayacağız. Fert-fert, ev-ev, ilçe-ilçe, il-il omuz omuza kol kola olmamız lazım. Bugün sen, ben yoktur, yeni Türkiye vardır, büyük Türkiye vardır. Ülkesine sevdalı 81 milyon koca yürek vardır” dedi.