2019 Yerel seçimler öncesi Akçakale ve Harran’a ziyaret gerçekleştiren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri seçimlerden önce Akçakale ve Harran’ı ziyaret ederek bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Orhan Çelik göreve seçildikten sonra ilk ziyaretini Akçakale ve Harran yaparak 2019 yerel seçim hazırlıklarını İlçe teşkilatlarıyla birlikte tekrardan gözden geçirdi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Akçakale İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada; “Değerli Başkanımız, İl Başkan yardımcılarımız, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz, İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Defaatle geldiğimiz bu ilçemizde tekrar sizlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Akçakale her zaman hem ilimizde hem Türkiye’de yüzümüzü ak etmiş bir ilçemizdir. En son 24 Haziran seçimlerinde de bunu tekrardan gösterdiniz Türkiye’de üçüncülüğü aldınız. Bu başarının mimarı olarak İlçe Başkanlığımızın başkanlığında Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza siz kıymetli yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Akçakale İlçe Başkanımızda ifade ettiler biz AK teşkilatlar olarak her zaman bir seçimden çıktık mı yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarımızı sürdüren, çalışmalarımızı tamamlayan bir teşkilatız. Malumunuz olduğu üzere yeni bir seçimin arifesindeyiz sizlerinde desteğiyle temennimiz, hedefimiz Urfa genelinde 13 İlçemiz ve Büyükşehir’i alıp AK Partili Belediyeler hüviyetine kavuşturmak. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hep beraber birlik beraberlik içerisinde tekrar Urfa’yı Türkiye’nin gündemine taşıyacağız. Bugünkü ziyaretimizin de esasen sebebi  sizleri görmek, sizlerle bir arada olmak bizim asaletimizden sonra İlçelerimizi gezip çalışmaları yerinde görmek  seçim öncesi hazırlıklarımızı gözden geçirmek amacıyla bu ziyaretlerimize başladık. Ev sahipliğinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Tekrardan bir arada olacağız İl ve İlçe danışma toplantılarımızda, yönetim kurulu toplantılarımızla birçok ortamda hep beraber olacağız. Ben tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık; “Bugün AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Sayın Bahattin Yıldız beyefendi İlçe teşkilatımız bizleri ziyaret etti. Bu ziyaretlerinden dolayı Sayın İl Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın İl Başkanımız Türkiye’nin en genç İl Başkanı biz bu yüzden Şanlıurfa İli olarak şanslı olduğumuzu dile getirmek istiyorum. Çünkü genç ve dinamik bir İl Başkanı olması Şanlıurfa’nın yoğun temposuna yetişmesini sağlayacaktır. İnşallah Sayın Başkanımız ve teşkilatımızla beraber  daha iyi işlere imza atacağız. Önümüzde 2019’da yerel seçimler var. Biz Akçakale İlçe Teşkilatı olarak Allah’a hamd ediyoruz. Akçakale bütün seçimlerden başarılı bir şekilde çıkmayı başaran bir İlçemiz. Türkiye ikinciliği, Türkiye üçüncülüğünü elde ettik. Bu başarımızdan dolayı teşkilatımızla, Akçakale’li kardeşlerimizle gurur duyuyoruz. İnşallah 2019 Mart ayında yapılacak seçimlerde de Türkiye sıralamasının başlarında yer alır ve yereli de burada kazanmış oluruz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Harran’da yaptığı konuşmada ise şu ifadelere yer verdi; “Malumunuz olduğu üzere her zaman bir arada olmaya büyük bir özen gösterdik. Harran Türkiye’de her zaman için birincilikleri bize yaşatan bir İlçemiz. Partimizin her zaman kalesi olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir. En son 24 Haziran seçim sürecinde de bunu gördük, yaşadık. Ben bu başarımızdan dolayı öncelikle İlçe Başkanımızın şahsında, yönetim kurulu üyelerimize, İlçe Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına, Belediye Başkanımıza, Meclis üyelerimize emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni bir seçimin arifesine girmiş bulunmaktayız. AK teşkilatlar bir seçimden çıktımı yeni bir seçim olacakmış gibi her zaman hazır kıta bekleyen teşkilatlardır. Bizler de 24 Haziran seçim süreci bittikten sonra hemen yerel seçimlerin hazırlığına başlamıştık, çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyorduk. Bugünde teşkilatlarımızı ziyaret etmek, çalışmalarını görmek kendilerine destek, moral vermek amacıyla geldik. Misafirperverliklerinden dolayı Başkanımıza ve teşkilat üyelerine çok teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde de bu başarıyı burada yeniden sağlayacağız. Harran yine Türkiye’de adından söz ettirecek. Urfa’da en yüksek oyu aldığımız İlçe unvanını yeniden elinde tutacak. Türkiye’de de birinciliği kimseye bırakmayacağına yürekten inanıyoruz. Ben hepinize katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz; “AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanımız Orhan Çelik beyefendi ilk ziyaretini de Şanlıurfa’ya gerçekleştiriyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. 24 Haziran seçimlerinden sonra bütün teşkilatlar olarak yerel seçime odaklanmış bulunmaktayız. Tabi bizim geçmişte yaptığımız çalışmalar neticesinde Harran birinciliği kimseye bırakmadı. Ama biz kendimizi yine de başarılı görmüyoruz. 2019 yerel seçimlerde daha da fazla çabalayacağız, Bu seçimlerde İlimizi, İl Başkanımızı, İl Teşkilatımızı, İlçe Teşkilatımızı utandırmamak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizi tekrardan sizlerin huzurunda açıklamış olayım. Tabi Ülkemizin şu andaki durumu göz önünde Ülkemize, Cumhurbaşkanımıza gerek ekonomiyle gerekse farklı basın organlarıyla saldırılar yapılmakta. Biz hiçbir zaman için ne bir tehdide nede dışarıdan gelen ekonomik saldırılara fırsat vermedik. Harran İlçemizde AK Parti’ye geçmişte olduğu gibi her seçimde kendi rekorunu yenilemekte. İnşallah bu önümüzdeki yerel seçimde de partimizin hedef ve doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben 2019 yerel seçimlerinin hem Şanlıurfa’mıza hem de Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ziyaretlerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.