AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede yapılan hizmetler ve devam eden projelerle ilgili bilgi verdi.
 
Konuşmasına 15 Temmuz hain darbe girişimiyle başlayan Başkan Metin Baydilli, “15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti eşi benzeri görülmemiş bir mücadele göstererek, Çanakkale’den sonra eşi benzeri görülmemiş bire mücadele verdi. Bu gösteriyor ki; Türkiye Cumhuriyeti istediği zaman tek yürek tek millet olarak Çanakkale’deki zaferin aynısını 15 Temmuz’da da gösterdi” dedi.

 “Dünya’da Ana ile anılan başka bir toprak parçası yok” diyen Başkan Metin Baydilli, “Ana demek; acıları paylaşan, fedakarlık yapan, kucağını açan acılarla birlikte yaşamaya göğüs geren demek. Bundan dolayıdır ki yaşadığımız toprağa Anadolu denmiş. Bu toprakların bu saatten sonra acı çekmesine müsaade etmeyeceğiz. Çanakkale’de, 1. Dünya savaşında, İstiklal Savaşında, 1960 Darbesinde ve 1980 Darbesinde bu acıları çektik. Ama bu millet 15 Temmuz gecesi tamam yeter dedi. Allah bu milletten razı olsun”  diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Metin Baydilli, Karaköprü ilçesinde yaptığı hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi.