Önümüzdeki, Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde AK Parti Milletvekili Güler Kama İzol, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte yürütülen çalışmaları değerlendiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 24 Haziran Türkiye'nin yeni ufuklara açılan kapısıdır dedi.

Bayık "Her gün sahalardayız. Gerek kırsal mahalle, gerek merkez mahalle ve gerek hane ziyaretlerimizde yaptığımız istişare ve görüşmelerde büyük bir teveccühle karşılaşıyoruz. Bu da vatandaşın istikrarın devam etme isteğinin en açık göstergesidir. Gençlik ve Kadın Kolları dahil olmak üzere çok farklı ekiplerle sahada yürüttüğümüz çalışmalar son ana kadar devam edecektir. Yapılan görüşmeler sadece seçimle sınırlı kalmayıp, aynı zamanda vatandaşlarımızın taleplerini de alıyoruz. Aldığımız talepleri de fazla zaman geçirmeden yerine getirme ye büyük bir önem veriyoruz. Öyle inanıyorum ki; Türkiye için, Şanlıurfa ve Hilvan için yeni ufuklara açılan kapının anahtarı olan vatandaşlarımız 24 Haziran günü ufuk kapısını açacak ve karanlık zihniyetlerin üstüne de ebedi olarak kapıları kapatıp onları kendi karanlıklarıyla baş başa bırakacaktır" şeklinde konuştu.

Yürütülen seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir "Merkezde ve kırsalda gece geç saatlere kadar da saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ev ziyaretlerinden bireysel görüşmelere kadar destek talep ettiğimiz her vatandaşa ayrı ayrı yarının Türkiye'sini anlatıyoruz. İstikrarın devam etmesi için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam edilmesi gerektiğini, Reisimize ve AK Parti'ye karşı cephe tutanların hangi dış mihraklardan beslenip ülkeyi karanlığa itmek istediklerini tek tek anlatıyoruz. İnşallah, halkımızın büyük desteğiyle karanlığa yüz tutmuşlara karşı en büyük cevabı 24 Haziran'da sandıkta vereceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Güler Kama İzol, Hilvan Belediye Başkanı ve AK parti İlçe Başkanlarımız ile Hilvan'daki çalışmalardan çok olumlu neticeler alıyoruz. Hilvanlıların verdikleri destek sözlerinin 24 Haziran'da sandıklara çok güzel yansıyacağının inancındayım. İnşallah AK Parti bu hızla ve halkımızın teveccühleriyle 14 milletvekilinin tamamını meclis gönderip Şanlıurfa'yı şaha kaldıracaktır. Bu da Şanlıurfa ve Hilvan'a, diğer ütün ilçelerimize mutlaka bir hizmet olarak geri dönecektir dedi.