AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda belediyecilik hizmetlerini ele aldı.

Şanlıurfa’ya gelen ve kentte üç gün belediyecilik hizmetlerinin incelendiği raporların da konuşulduğu toplantıya; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın katıldı.

Resim

''HEM TARİHE HEM GELECEĞE SORUMLULUKLARI VAR''

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ‘’Alanında uzman arkadaşlarımızın üç günlük #Şanlıurfa incelemeleri sonrası Şanlıurfalı Belediye Başkanlarımızın İl Başkanları Toplantısı için Ankara’da olması vesilesiyle değerlendirme toplantımızı Ankara’da yaptık. Şanlıurfa peygamberler şehrimiz. Haliyle Başkanlarımızın da bu şehrin tarihine yakışır işler yapmak başlıca görevidir. Hem tarihe hem geleceğe sorumlulukları var. Bugün burada Şanlıurfa Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimizin tek tek bugüne kadar yaptığı işleri değerlendirdik ve akabinde bundan sonrasında yapılacakları planladık. Rabbim işlerimizi hayırla neticelendirmeyi nasip etsin’’ dedi.

MEDYAURFA.COM / NEDİM ATİLLA