AK Parti’nin karar organı MKYK ve MYK’da yüzde 60 oranında yaşanan değişim, yerel yönetimlere de yansıyacak. Partinin belde, ilçe ve il teşkilatlarıyla başlayan yenilenme süreci, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile devam etti.

Hangi isimlerin değişeceği netleşecek.

Türkiye Gazetesi’nden Damla Peker’in haberine göre, AK Parti’de yaşanan değişim ve yenilenme süreci, yerel yönetimlerde devam edecek. Kongre sonrasındaki ilk MKYK toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği yerel seçim startıyla birlikte, yerel seçim hazırlıklarında hangi isimlerin değişeceği netleşmiş olacak. Bu süreçte AK Parti Genel Merkezi tarafından yerel yönetimler yakından takip edilecek.

Başkanlara yakın takip!

Yine bu süreçte Belediye Başkanlarının 5 yıllık değerlendirme raporları, yıllık olarak da güncel takip edilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

Raporda neler yer alacak ?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak olan rapor da, belediye çalışmaları verileri, anket ve seçim sonuçları, belediye başkanlarıyla ilgili değerlendirmeler, siyasi ve genel değerlendirmeler yer alacak.

MEDYAURFA.COM