Seçim ziyaretleri kapsamında Ceylanpınar’a giden Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, burada 31 Mart yerel seçimlerinde partisine destek istedi.

Ceylanpınar İlçe Başkanlığında teşkilatları ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindekiler daha sonra ilçe seçim bürosunun açılışını yaptı.

Burada bir konuşma yapan Beyazgül büro açılışını mitinge dönüştürdünüz, biz buradayız dediniz, AK Parti’nin zaferi için bir defa daha kendinizi gösterdiniz. AK Parti, 31 Haziran seçimlerine girerken, dış güçler ekonomik darbe içerisine girdiler. Muhalefet de elbette malzemeyi kullandı. Bu seçime girerken bu halka ne diyecek çok merak ediyorum. Çöp dağları mı yaptım diyecek, benzin kuyrukları mı oluşturdum diyecek, yollar yapmadım katliam gibi kazalar mı yapıldı diyecek, hastanelerde insanlar rehin mi kaldı diyecek. Diyecek hiçbir sözleri yok, hiçbir projeleri yok. Nasıl ki geçmişten oynanan tüm oyunları Cumhurbaşkanımızın önderliğinde dik durarak bozdunuz, 31 Mart günü de bu son oyunu bozacağız” dedi.