Beyazgül, topalntıda tüm islam alemi ve Şanlıurfalıların bayramını kutladı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Ali Cevheri, Eyyübie Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir’in katıldığı toplantı da Beyazgül, bayramların kardeşlik duygularını pekiştirdiğini, toplumsal dayanışmayı arttırdığını, küsküneri barıştırdığını, öksüz ve fakirleri sevindirdiğini söyledi.

Partsinin bayramlaşma programını da açıklayan Beyazgül ‘’Sayın Bakanımız Faruk Çelik, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızın katılımıyla bayramın 2. Günü Hacı Bekir Sofrası’nda vatandaşlarımızla bayramlaşacağız. Bayram günleri mutluluk ve barış günleridir. 15 Temmuz gecesi milletçe yaşadığımız o talihsiz gecedeki kalkışmaya, halkımız, din, dil, ırk, renk kimlik ayırt etmeden kenetlenip ülkemizin terör örgütleri tarafından işgaline engel olmuştur. Bu vesileyle halkımızı yürekten kutluyorum. Bayramı daha da kenetlenerek geçirme çağrısında bulunuyorum. Tüm halkımızı bayramlaşmamıza davet ediyorum. İslam aleminin ve Şanlıurfalı vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum.

Kurban kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutar,iyiliklere güzelliklere vesile olur.Bölgemizde yaşanan olaylar hepimizin malumudur, İslam coğrafyasında sadece Müslümanlar zulüm görmektedir.Bu mübarek günlerde duamız zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin biran önce huzura ve rahata kavuşmasıdır,savaşların son bulmasıdır. Ak Partimizde Bayramlaşma