AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, EVET oylarının yüzde 71’i bulduğu Şanlıurfa’da zaferin en önemli mimarlarından oldu.

Kamuoyunda, milli görüşten gelen siyasi çizgisi, dürüst siyaset adamlığı ve davasına olan sevdasıyla bilinen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti’nin Şanlıurfa’daki lokomotifi görevini gördü.

İl Başkanı seçildikten sonra, AK Parti’nin kapısını Şanlıurfa’da vatandaşlara sonuna kadar açan, AK Parti’nin Şanlıurfa’da vatandaşlarla diyaloğunu sağlayan ve partiyi kentte kurumsal bir yapı haline getiren Başkan Beyazgül, halk oylaması seçiminden de başarıyla çıktı.

Şanlıurfa’da görevi süresinde geçirdiği seçimlerde karnesi başarılarla dolu olan Başkan Beyazgül, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte referandum kampanyası boyunca Şanlıurfa’yı karış karış gezdi. Kentte, teşkilatlar, milletvekilleri ve belediye başkanları arasındaki koordinasyonlarını sağlayan, sokak sokak, mahalle mahalle, ilçe ilçe dolaşarak yeni anayasayı ve Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatan Başkan Beyazgül, Bakan Çelik ile birlikte Şanlıurfa’daki zaferin en önemli mimarlarından oldu.