Her gittikleri yerde herkesimi ve herkesi dinleyeceklerini belirten AK Belediye Başkan adayı Av. Beyazgül, birlikte karar vereceklerini söyledi.

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Viranşehir ilçesi Karacadağ Bölgesinde Ballıca kırsal mahallesinde, Kanaat Önderimiz Osman Özbek'in ev sahipliğinde bölge muhtarlarımızla bir araya geldik. Viranşehir, 31 Mart akşamı inşallah Gönül Belediyeciliği ile tanışacak. Ev sahipliğinden dolayı Osman Özbek'e teşekkür ederiz. Büyükhan Kırsal Mahalle muhtarımız Ahmet Büyük tarafından düzenlenen toplantıda da bölge Muhtarlarımız ile bir araya gelerek, seçim öncesinde değerlendirmede bulunduk. Bizlere bu güçlü desteği veren hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.

AK Başkan adayı Av. Beyazgül, uzlaşı kültürüne sahip olduklarını hatırlatarak, “Fikirler fikir harmanına dönüşürse en iyisi bulunur. Biz de herkesimi ve herkesi dinleyeceğiz. Birlikte karar vereceğiz. Ben esnafım, işçiyim, öğretmenim, aynı zamanda işsizim. Tüm bunları yaşadım. Dolayısıyla vatandaşımın ne istediğini çok iyi biliyorum. Urfa huzur şehridir, feraset şehridir, güven şehridir. Bugünün ihtiyacını görmek için, bugünün teknolojisini kullanmak lazım. Biz de günün teknolojisine ayak uydurup bunu hizmetimizin temeline yerleştireceğiz. Bütün edinimlerin, kazanımların ve başarıların arkasında iktidar ve AK Parti var. Vatandaşımız bunun bilincinde ve bu düsturla hareket etmeye devam edecek” diyerek İstiklal Marşımızın Kabulünün 98.yıl dönümünü kutladığını ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve rahmetle andığını belirtti.