Başkan Beyazgül, ilçe teşkilatları ve belediye başkanlarının katıldığı toplantı da çalışmalarını anlattı.
 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in de katıldığı toplantı da konuşan Başkan Beyazgül, teşkilat olarak gerçekleştirdikleri bir faaliyetin AK Parti Genel Merkezi’nce tüm illere uygulanan bir kural haline getirildiğini söyledi.
 
‘’Bizim çalışmamız, her il teşkilatına uygulanan kural oldu’’
 
Her ay Ankara’da Bakan Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekilleriyle gerçekleştirdikleri istişare toplantısının Genel Merkez tarafından diğer iller için kural haline getirildiğini anlatan Başkan Beyazgül ‘’Genel Merkezimiz, her il ayda bir defa milletvekili ve belediye başkanlarıyla toplantı yapılacak diye kural getirdi. Biz 1 Kasım seçimlerinden bu yana bu toplantıları gerçekleştiriyoruz’’ dedi.
 
İlçe teşkilatlarına AR-GE uyarısı.
 
AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak, gece gündüz Şanlıurfa için çalıştıklarını belirten Başkan Beyazgül ‘’Gerek birim başkanlarımız, gerek ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımız; Kurumsal çalışmalarımızın tümünü gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızda eksiklikler yok fakat saflarımızı sıkılaştırmak zorundayız. Genel Merkezimizin performans sıralamasında 81 il içerisinde sürekli ilk 10’da yer aldık. Ufak puanlarla bir iki sıra gerileyebiliyoruz. İlçelerimiz çalışıyor fakat çalışmalarını AR-GE’ye yansıtmıyorlar. Çalışmaların hepsini AR-GE’de görmek istiyoruz. Kocaeli düne kadar birinciydi. Diyorduk ki kimse Kocaeli’ni tahttan indiremez. Geçen ay baktım ki Rize Kocaeli’nin üzerine çıkmış. Şanlıurfa, Genel Merkezin performans sıralamasında en üst sırada olacak inşallah’’ dedi.
 
‘’Referanduma hazırlanıyoruz’’

 
Başkan Beyazgül, Mart ya da Nisan ayında yapılması planan referanduma da hazırlandıklarını belirtti. Genel Merkezin referandum için hazır olmamazı istediğinin altını çizen Başkan Beyazgül ‘’Türkiye’nin 200 yıllık girdiği dar boğazdan, 15 Temmuz darbesiyle birlikte çıktık. Bu çıkmanın sonunda gücümüzü arttırmazsak, yeniden dar boğaza gireriz. Teşkilatlara büyük iş düşüyor. Kendi demokrasimizi ve kendi anayasamızı halkımızın istediği gibi yapmak zorundayız. Darbe dediğimiz emperayalizm ve haçlının saldırısını halkımızla püskürttük’’ dedi.
 
Başkan Beyazgül, il danışma meclisinde teşkilatının genel çalışmalarını da yansıttı.
 
Bakan Çelik, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Beyazgül’ü kutladı.