Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan büyükşehir belediye binasının 2 milyon insanımızın ihtiyaçlarına cevap veremediğini belirten ve kiralık işyerlerinde dağınık bir şekilde hizmet veren icracı birimlerin bir arada toplanması için büyük önem arz eden hizmet binası müjdesi Şanlıurfalılar tarafından sevinçle karşılandı.

HARRAN ÜNİVERSİTESİ YENİŞEHİR KAMPÜS ALANINDA İNŞA EDİLECEK

12 ayrı başlıktan oluşan devasa projelerden şehircilik projesi başlığı altında ele alınan Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının Şanlıurfa-Diyarbakır Yolu üzerinde Harran Üniversitesi Yenişehir Kampüs alanında inşa edileceği müjdesini veren Av. Beyazgül, “Ön anlaşma sağlandı. 9 dönüm üzerinde yapılması planlanan, içerisinde yeşil alanları olan yeni hizmet binasını inşallah Şanlıurfa’ya kazandıracağız. Ancak önceden belirtmeliyim ki şehir plancılarıyla istişare edeceğiz yapılan bina projesi yarışma projesi olacak ve halkımıza sunacağız” dedi.  

ESKİ BELEDİYE BİNASI KÜLTÜR PARK ALANI OLUYOR

Belediye eski binasının yıkılarak yerine bir park yapacaklarını belirten Av. Beyazgül, salondan büyük alkış aldı.  Belediye binası yerinin daha önceki yıllarda da park olduğunu dile getiren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, böylelikle tarihi yeniden canlandıracaklarını söyledi.