AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, son günlerde pamuk prim desteklemelerinin düşeceği konusundaki dedikoduların doğru olmadığını, Tarım Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile yaptığı görüşme sonucunda, her hangi bir değişiklik olmayacağını söyledi.

Çiftçilerimiz müsterih olsunlar

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, bazı çevrelerin özellikle çiftçiler başta olmak üzere vatandaşların gözünde AK Partiyi kötülemeye çalıştıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Bilindiği gibi; iktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir. Çiftçilerimiz hiçbir dedikoduya inanmasınlar. Tarım ve Orman Bakanımız ile yaptığımız görüşme sonucu, Pamuk Prim desteğinde herhangi bir değişiklik olmayacağı tarafımıza beyan edilmiştir. Geçen yıllarda olduğu gibi esas alınan parsel verimleri üzerinden ödemeler yapılacaktır. Çiftçilerimiz bu konuda müsterih olsunlar. Yapılacak herhangi bir değişiklik yada yenilik zaten Cumhurbaşkanımız ve ilgili Bakanlarımız tarafından açıklanıyor ve kamu oyuna duyuruluyor” dedi.    

31 Mart yerel seçimler, çocuklarımızın geleceği için çok önemli

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Beyazgül, “Vatandaşlarımız çok dikkatli olmalıdır. 31 Mart yerel seçimler ülkemiz ve memleketimiz için, çocuklarımızın geleceği için çok önemli. AK parti karşısında birleşen muhalefetin hizmet gibi bir düşüncesi yoktur. Tek düşünceleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. Bizim tek düşüncemiz ise, vatandaşlarımıza hizmetkâr olmaktır. Hedefimiz istisnasız bütün fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır. AK Parti, belediyecilikte çığır açmış, milletimizin gönlünde bu hizmetleriyle yer edinmiş kadrolar tarafından kurulmuş bir partidir. Allah’ın izni, vatandaşlarımızın desteğiyle inşaallah 31 Mart AK Partinin zaferiyle sonuçlanacaktır” diye konuştu.