ELRUHA Otel Yönetim Kurulu Başkanı Av. Şevket Küçük’ün desteği ile Tekin Tatar ve müzisyenleri tarafından AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e katkı sağlaması amacıyla yaptırılan şarkı, ELRUHA Otel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Harun Küçük tarafından düzenlenen toplantı da tanıtıldı.

‘’Beyazgül Şanlıurfa’ya çağ atlatacak’’

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Faruk Bayuk’un da katıldığı tanıtım toplantısında konuşma yapan Av. Harun Küçük ‘’Seçim çalışmalarına ivme kazandırmak amacıyla akıllarda nasıl kalıcı bir şarkı yapabiliriz diye arkadaşlarımızla çalıştık. Başarılı bir çalışmanın ortaya çıktığını düşünüyoruz. Vizyonuyla ve misyonuyla Şanlıurfa’yı çağ atlatacak projelere imza atacağından emin olduğumuz sayın Zeynel Abidin Beyazgül’ün adaylığını tekrar tebrik ediyoruz. Sayın Beyazgül şarkıyı bugün ilk kez burada dinleyecek. Bizde heyecanına ortak olacağız’’ dedi.

‘’Ruhumuza ve gönlümüze etki etti’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül ise şarkıyı dinlerken oldukça duygulandığını ifade etti. Ruhlarına ve gönüllerine etki eden bir çalışmanın ortaya çıkmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Beyazgül ‘’Harun beye ve dostum Şevket Küçük beye çok teşekkür ediyorum. Zeynel başkan geliyor mazlumlar için. Zeynel başkan geliyor işsizler için, garibanlar için, inşallah Şanlıurfa’mız için, milletimiz için. Şanlıurfa değişecek. Her taşına, her toprağına elimizi vuracağız. Her insanımıza ulaşacağız. Küçüğümüze, büyüğümüze, gencimize, yaşlımıza hepsine ulaşacağız. Şanlıurfa’nın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Huzurun devamına ihtiyaç var’’ dedi.

‘’Beyazgül’ü çok seviyoruz’’

Sanatçı Tekin Tatar ise Zeynel Abidin Beyazgül’ü çok sevdiklerini ifade etti. Tatar ‘’Allah çıktığı dikenli yolda Zeynel Abidin Beyazgül’e dikenleri gül eder İnşallah. Av. Şevket Küçük’ün talimatıyla bir şarkı hazırladık. Başkanımızı çok seviyoruz. Dürüst kişiliği ile memleketimize örnek olan bir insan’’ dedi.

TANITIM TOPLANTISI VİDEOSU

BEYAZGÜL'E YAZILAN SEÇİM ŞARKISI VİDEOSU!

ŞARKININ TAMAMI...