31 Mart yerel seçimlerinde kentte yaşayan vatandaşlarından yarısından fazlasının oyunu alarak Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeynel Abidin Beyazgül görevine başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleşti. Zeynel Abidin Beyazgül, bugün öğle saatlerinde Şanlıurfa Adliyesinde mazbatasını aldı.

Daha sonra Balıklıgöl/Dergah camisinde Cuma namazını kılan Beyazgül, daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. Beyazgül, Belediye önünde Şanlıurfalı vatandaşlar ve personel tarafından beyazgüllerle karşılandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfalı seçilmiş ilk büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e görevi devretti. Devir teslim töreninde; Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı Şanlıurfalı akademisyen ve hukukçu Yrd. Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Belediye personeli, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER/FOTOĞRAFLAR: NEDİM ATİLLA