BEYAZGÜL HAL PAZARI ESNAFIYLA BULUŞTU

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın eşlik ettiği gezide Sebze ve Meyve Hali esnafı ve çalışanlarıyla samimi diyaloglar kuran Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül’e esnaf ilgi gösterdi.

BEYAZGÜL: HAL PAZARI URFA’NIN KALBİDİR

Şanlıurfa’nın kalbi konumunda olan Hal pazarı esnafını ziyaret ederek onlarla görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “31 Mart yerel seçimleri çerçevesinde bugün hal pazarı esnafımızı ziyaret ettik. Daha önceki gezilerimizde semt pazarlarımızı gezerek pazarcı esnaflarımızla görüşmüştük. Burası esnafımızın kalbi konumunda olan yer. Burada esnafımızın büyük teveccühü ile karşılandık. Onların sorunlarını dinledik. Dilek ve önerilerini not aldık. Hal pazarı tüm Urfa’yı ilgilendiren bir merkezdir. Görüş alışverişinde bulunduk. Bizlere gezimizde eşlik eden ŞASEMKOM Başkanı Faruk Akbaş ve Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun’a ve diğer refakat eden esnaf temsilcilerine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Halil Özcan, İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden ŞASEMKOM Başkanı Faruk Akbaş, “ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül ile birlikte bir esnaf gezisi yaptık. Esnafımız hal pazarı yasası ile ilgili görüşlerini birinci elden ilettiler. Başkan Adayı Beyazgül ise bunları not aldı. Faydalı bir ziyaret oldu” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız da esnaf gezisi hakkında bir açıklama yaparak daima esnafların yanında yer aldıklarını onların sorunlarının takipçisi olduklarını söyledi.