24 Kasım’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığını açıklamasının ardından, o tarihten bu yana seçim çalışmalarını sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar sürdüren Zeynel Abidin Beyazgül, dün akşam ev toplantısına katıldı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ile birlikte kadın seçmenlerin düzenlediği ev toplantısına katılan Beyazgül ‘’AK Parti hanımlar ile ciddi bir motivasyon kazanmıştır. Hanımların gücü AK Parti’ye önemli bir güç katmıştır’’ dedi.

Ev toplantılarında memleketin sorunlarının ve ülkenin gündeminin konuşulduğunu da belirten Beyazgül ‘’İlk ev toplantımızı gerçekleştiriyoruz. İlk işaret fişeğini atmış bulunuyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte halkımızla iç içe olmayı sürdüreceğiz’’ dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise toplantıyı tertip eden ev sahibine teşekkür ederek ‘’AK Parti’miz kadınlara büyük önem vermiştir. Liderimiz büyük bir destek vermiştir. Hanımlar toplumumuzun baş tacıdır. Bu toplantıyı tertipleyip partimize destek verdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.