TBMM İdare Amiri Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan,  Zemzem Gülender Açanal ve Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat ile diğer davetlilerin katıldığı kahvaltıda esnaflara hitap eden Av. Beyazgül,  31 Mart yerel seçimlerinin önemine değindi.

TBMM İdare Amiri Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Zemzem Gülender Açanal, Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat’ın birer selamlama konuşması yaptığı kahvaltıda esnaflarla sohbet eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, toplantının düzenlenmesinden dolayı İşadamı Oruç’a teşekkür etti. Av. Beyazgül, 31 Mart gecesi sandıklardan çıkacak olan güzel sonuçlarla bir 5 yıl bu kente hizmet etmeye gayret edeceğini söyledi.

İşadamı Ahmet Oruç ise davetini kırmayarak toplantıya katılan herkese teşekkür ederek Pazar günü yapılacak olan seçimde Urfa halkının sağduyulu davranmasını istedi ve sandıklarda Türkiye rekoru kırılacağını kaydetti.

BEYAZGÜL TARİHİ ÇARŞI ESNAFINI GEZDİ

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, esnaf geziler kapsamında Tarihi Urfa çarşılarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnaflara ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Beyazgül ellerinden geldiği kadarıyla sahada olduklarını sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadıklarını kaydetti.

BEYAZGÜL’DEN SEÇMENLERE ÖNEMLİ UYARI

Vatandaşların ve esnafların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Av. Beyazgül, Şanlıurfalı seçmenlere seslendi ve onları 31 Mart Pazar günü sabahın erken saatlerinden itibaren sandıklarda oy kullanmaya çağırdı.