Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ömer Faruk Bahçıvan’ın ev sahipliğinde İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalı iş adamlarıyla buluştu.

23 Haziran’da gerçekleştirilecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle ilgili Şanlıurfalı hemşehrileriyle Beylikdüzü’nde bir restoran da buluşan Beyazgül, çalışma programıyla ilgili istişarelerde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa eski milletvekili Mehmet Akyürek, Haliliye eski belediye başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa eski belediye başkanı Ahmet Bahçıvan, TOBB Sanayi Konseyi Üyesi Hüseyin Bozdağ, Beşler Sucuk Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Altun, Bengi Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bengi, Şanlıurfalı iş adamları; Mehmet Çavuş, Nabi Kırmızı, Ahmet İpar, Necati Erol ve diğer iş adamlarının katıldığı toplantıda Beyazgül, fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti’nin adayı Binali Yıldırım’a hemşehrilerinden destek isteyen Beyazgül, seçimin önemine dikkat çekti.

Toplantı da söz alan Şanlıurfalı iş adamı Beşler Sucuk Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Altun ise  ‘’Her platformda dile getiriyoruz. Şanlıurfa’mızın İstanbul’da bayrağının daha fazla dalgalanması için bir ve beraber olmamız şart. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak bizden destek istediniz. Desteğimiz sizinle beraberdir İnşallah. Bizde Şanlıurfalılar olarak AK Parti’den beklentimiz hemşehrilerimize diğer bazı şehirler gibi pozitif ayrımcılıkların sağlanmasıdır’’ dedi.

MEDYAURFA.COM