Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Şanlıurfa’da “Gönül Belediyeciliği” anlamında büyük bir değişim yaşatacaklarını belirten Büyükşehir Başkan Adayı Av. Beyazgül, AK Parti’nin 17 yılda yaptığı hizmetleri ve yatırımları vatandaşlara anlatmak için kapı kapı dolaşıyor.

BEYAZGÜL BEYAZ GÜLLERLE KARŞILANDI

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen ev toplantısında ev halkı tarafından beyaz güllerle karşılanan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül kendisine uzatılan gülleri evin en küçük bireyine hediye etti.

BEYAZGÜL’DEN YOĞUN TEMPODA EV TOPLANTILARI

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül , AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatınca düzenlenen toplantıya İl Gençlik Kolları Mehmet Salih Saraç ile katıldı. Toplantıda hane halkıyla sohbet eden Beyazgül, daha sonra Paşabağı Mahallesine geçti.

Haliliye ilçesi Paşabağı mahallesinde Mehmet Emin Özleme’nin düzenlediği ev toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, gönül kapılarını kendilerine açan Özleme ailesine teşekkür etti.

Şanlıurfa için birlikte karar verecek kenti ortak akılla yönetmeye talip olduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül son olarak Esentepe mahallesinde Fethi Karakuş’un düzenlediği toplantıya katıldı.

BEYAZGÜL: SIKMADIK EL GİRMEDİK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ

Düzenlenen toplantılara ev sahipliği yapan ve katılım gösteren Şanlıurfalılara teşekkür eden Beyazgül, 31 Mart’a kadar sıkmadık el girmedik gönül bırakmayacaklarını söyledi.