Zamanının büyük bir bölümünü halkın arasında geçiren ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturulmasına vesile olan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ramazan ayında da vatandaşlardan kopmadı.

Başkan Beyazgül, İl Başkan Yardımcıları ve teşkilat üyeleriyle birlikte, iftarlarını kentin muhtelif yerlerinde kurulan iftar çadırlarında açtı.

Gündüz AK Parti İl Başkanlığına gelen vatandaşlarla görüşen Başkan Beyazgül, iftarın ardından da  vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Beyazgül, iftarların ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle de görüşmelerde bulunarak, kentin sorunları hakkında istişareler gerçekleştirdi.

Başkan Beyazgül, dün geceki iftarını yine vatandaşların arasında açtı. Beyazgül, Haliliye Belediyesinin Rabia meydanında düzenlediği 3. Temel Taşları Programında, teşkilat üyeleri ve halka bir araya geldi.

Beyazgül, burada kendisine vatandaşlar tarafından iletilen sorunları not alarak, çözüme kavuşturulması için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini ifade etti.