AK Parti’nin kongre sürecinde belirlenen Birecik, Hilvan, Suruç ve Halfeti ilçe başkan adaylarını Başkan Beyazgül tanıttı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile adayları tanıtan Beyazgül, eski başkanlara da teşekkür etti.

Beyazgül, Halfeti’de Muzaffer Açar’ın yerine atanan Av. Canan Onur Sayar’ı, Hilvan’da Hanif Düzme’nin yerine atanan Mustafa Cıldır’ı, Birecik’te, Müslüm Kayapınar’ın yerine atanan Mehmet Özbakan’ı basın mensuplarına tanıttı.

Beyazgül, toplantı da eski başkanlara da teşekkür etti. Bugüne kadar görevlerini başarı ile sürdüren başkanlara teşekkür eden Beyazgül ‘’Hepsi başarılı ilçe başkanlarımızdı. Dürüstlükleri ve çalışkanlıklarıyla bulundukları göreve önemli katkılar sağladılar’’ dedi.

Yeni ilçe başkan adaylarından da ümitli olduklarını ifade eden Beyazgül ‘’Birçok aday adayımızın müracaatları vardı. Biz en iyileri bunlar demiyoruz hiçbir zaman. Bu işin en iyisini bulmak zor. Bu teknik bir çalışma, nasip olarak öne çıkan bir durum. Yeni başkanlarımız heyecanları olan ve hedefleri büyük olan başkanlarımız’’ dedi.

Cevdet Yılmaz Şanlıurfa’ya geliyor.

Başkan Beyazgül, Harran, Akçakale, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinin kongrelerinin Cuma-Cumartesi yapılacağını açıkladı. Cevdet Yılmaz’ın kongrelere katılmak için Şanlıurfa’ya geleceğini ifade eden Beyazgül ‘’Bu hafta sonu dört ilçemizin kongrelerini gerçekleştireceğiz.’’ Dedi.

Toplantıda, Başkan Beyazgül'ün yanı sıra; AK Parti İl Başkan Yardımcıları; Mehmet Ali Kurt, Bahattin Yıldız, Faruk Bayık'da hazır bulundu.

HABER/FOTOĞRAFLAR: NEDİM ATİLLA/MEDYAURFA.COM