Şanlıurfa’da yaşayan vatandaşların yarısından fazlasının oyunu alarak Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen ve bugün görevine başlayan Zeynel Abidin Beyazgül, kendisine tebrik amaçlı çiçek göndermek isteyen tüm hemşehrilerine teşekkür ederek "Hemşehrilerim çiçek  göndermek yerine Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği'ne veya Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi'ne bağışta bulunabilirler" diyerek ricada bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bugün göreve başlamasının ardından gelen tebrikleri kabul etti. Vatandaşlarla birebir yakından ilgilenen Başkan Beyazgül, yoğun görüşmelerinin ardından bir açıklama yaparak kendisine yönelik çiçek göndermek isteyen hemşehrilerinden ricada bulundu. 

Sosyal medya aracılığı ile de duyurusunu yapan Başkan Beyazgül, "Değerli hemşehrilerim sizlerden isteğim; tebrik dolayısıyla çiçek  göndermek yerine Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneğine ve Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aş evi'ne bağışta bulunabilirsiniz. Hemşehrilerime ve kamuoyumuza en içten saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Başkan Beyazgül'ün bu talebi, Şanlıurfalılardan da destek aldı.

Başkan Beyazgül öte yandan tebrik ziyaretlerini de iki gün süreyle kabül edeceğini duyurdu. Beyazgül, 6-7 Nisan tarihlerinde Saat 13.00 ile 17.00 arasında Sakib’ın köşkü (Beyazsaray-Haleplibahçe) de tebrikleri kabül edecek.