25 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı kongrede yeniden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına getirilen Zeynel Abidin Beyazgül’e tebrik ziyaretler sürüyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’nda tebrikleri kabül eden Beyazgül “Vatandaşlarımıza şahsımıza ve partimize gösterdikleri ilgi ve teveccühden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kendilerine güvenen hiç kimsenin güvenlerini boşa çıkarmayacaklarını ifade eden Beyazgül “Partimiz ve Genel Başkanımız bize ikinci kez devam etme yetkisi vermişlerdir. Bize güvenen tüm kesimlerin güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Omuzlarımıza yüklenen sorumluluğun farkındayız zaten Kongreye hazırlanırken yönetim kurulumuzu genç ve dinamik bir ekipten oluşmasına dikkat ettik, ayrıca Bayanlara ağırlık verdik. 2019’a çok sıkı hazırlanmalıyız. Sağ olsun 25 Şubat’tan beridir Partimiz tebrik ziyaretleriyle dolup taşmaktadır, vatandaşlarımız bizi biran bile yalnız bırakmıyor, bizde onların bu ilgisine, teveccühüne en iyi şekilde layık olmaya çalışacağız” dedi