Esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, ihtiyaçları yerinde tespit eden Başkan Canpolat, “Biz sahnede değil, sahada olacağız. Şuanda da sahadayız, sokaklardayız, caddelerdeyiz” dedi.

Başkan Mehmet Canpolat, mesaisine günün ilk ışıklarıyla birlikte Devteşti Mahallesini ziyaret ederek başladı. Beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Belediye Meclis Üyeleri Fatih Özdemir, Mehmet Emin Ataş ve birim müdürleri ile birlikte ilk olarak Açıksu Caddesindeki esnafı ziyaret eden Başkan Canpolat, vatandaşlardan gelen talepleri not alıp, ihtiyaçların karşılanacağını ifade etti. Başkan Canpolat, daha sonrasında Devteşti Mahalle Muhtarı Tahir Kına’yı da Haliliye Belediyesi Devteşti Mahalle Muhtarlığında ziyaret etti. Mahalledeki ihtiyaçların giderilmesi ile ilgili Muhtar Kına’dan notlar alan Başkan Canpolat, ilgili müdürlere talimatlar verdi.

Yapılan ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Mehmet Canpolat, “İlk mesai günümüzde sabahın ilk saatlerinden itibaren sağolsun İlçe Başkanımız Süleyman Aksu ve meclis üyelerimiz, muhtarımız ve ilgili müdürlerimizle birlikte Açıksu Caddesi ve Devteşti Mahallemizdeyiz. Hem esnafımızı, muhtarımızı ziyaret ettik hem de temizlik ve park bahçelerimizin durumuyla ilgili arkadaşlarımızla birlikte sahada gezdik. Gerekli olan talimatlarımızı verdik. Seçim öncesinde de söyledik; biz sahnede değil, sahada olacağız. Şuanda da sahadayız, sokaklardayız, caddelerdeyiz. Hizmetler noktasında bu mahallemiz, bu bölgemiz bizler için çok çok önemli. İnşallah hizmetler buradan başlayacak demiştik ve şuanda buradayız, hizmetler başladı. Seçim dolayısıyla bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte Haliliye için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Mahalle Muhtarı Tahir Kına da, “Sayın başkanıma çok çok teşekkür ediyorum. Başkanımız, mesaisine bizim mahalle ile başladı. Gerçekten Haliliye seçimini yaptı. Allah hepsinden razı olsun. Sabahın erken saatinde başkanımızın bizleri şereflendirmesi, bizi onurlandırdı. Genel sorunlarımızı başkanımıza ilettik. Tüm müdürlerimiz burada taleplerimizle ilgileniyorlar. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

İlçe Başkanı Süleyman Aksu ise sabah 7 itibariyle sahaya çıktıklarının altını çizerek, “Devteşti Mahallesinde, sabahın erken saatlerinden itibaren İlçe Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat, seçim öncesi bizlere sahnede değil sahada olacağım demişti ve bugün sabah 7 itibariyle Devteşti Mahallemize gelerek sahadayım dedi. Buradaki tüm sorunları yerinde tespit etti. İlgili müdürlere talimatlarını verdi” ifadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Canpolat, temaslarının ardından mahalleden ayrıldı.