“Hemşehrilerimizin desteğiyle seçimi zaferle taçlandıracağız”

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçe Belediye başkan adayı Mehmet Canpolat, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Destek arayışlarını son ana kadar sürdüreceğini belirten AK Başkan adayı Canpolat, Haliliyelilerin desteğiyle seçimi zaferle taçlandıracaklarını söyledi.

AK Parti ve adaylarının desteklenmesini istedik

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirten AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Yıldız Turizm’i ziyaret ettik. 31 Mart yerel seçimlerin önemini anlatarak desteklerini istedik. Daha sonra Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Şanlıurfa Şube Başkanı Yakup Elğaç’ı ziyaret ettik. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Geleneksel sporlarımız canlandırılıp yaşatılacak. Sosyal merkezlerimiz bu alanda birer uygulama ve etkileşim yeri olacak. Yine Şanlıurfa Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Eyyüpoğlu’ nu ziyaret ederek seçimlerde destek ve dua talebimizi ilettik. Seçimlerin önemini anlatarak mutlaka AK Parti ve adaylarının desteklenmesi gerektiğini anlattık. Gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizi de zaman zaman anlatıp fikirlerini alıyoruz. Yöresel mutfağımızı dünyaya yayacağımızı, kadınlarımızın hem üreteceğini hemde kazanacağını, gençlerimizin meslek öğreneceğini, çünkü çalışmalarımızın vatandaşlarımızın huzur ve güveni için olacağını anlatarak desteklerini istiyoruz” dedi.

Seçim çalışmalarına kırsal mahallelerde devam

Seçim çalışmalarını kırsal mahallelerde de devam ettirdiklerini belirten AK Başkan adayı Canpolat, “Mil kırsal mahallemizdeyiz. 31 Mart yerel seçimlerin önemini anlatarak desteklerini istedik. Yıldız kırsal mahallemizi, Sarışeyh kırsal mahallemizi, Aşağı Koymat kırsal mahallemizi, Aşağı Akören kırsal mahallemizi ve Yeroluk kırsal mahallemizi de ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimlerin önemini anlatıp desteklerini istedik” diye konuştu.

Hadidiler Derneği'ni de ziyaret ederek, ‪31 Mart yerel seçimlerin önemini anlatıp desteklerini istediklerini belirten AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, günün sonunda Seçim Bürosuna geçerek oradaki vatandaşlarla sohbet etti.