AK aday Canpolat 31 Mart yerel seçimleri öncesinde esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Canpolat, Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığını ve TIR, Kamyon, Ağır İş Makinaları Kooperatif Başkanlığını ziyaret etti.

Şanlıurfa TIR, Kamyon, Ağır İş Makinaları Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mahmut Çiftçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, AK aday Canpolat’a başarılar diledi.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, Esnaf ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa TIR, Kamyon, Ağır İş Makinaları Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mahmut Çiftçi ve yönetimi ile bir araya geldik. Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Bende bir esnafım. Esnaf kardeşlerimizin derdiyle dertleneceğiz.  Belediye Başkanlığı görevi bize nasip olursa her zaman esnafımızın yanında olacağız. Bugüne kadar nasıl vatandaşımızın sorunları AK Parti çözdüyse bundan sonrada vatandaşlarımıza hizmet edecek, sorunları çözecek olan yine AK Partidir. Yaparsa yine AK Parti yapar diyoruz.

AÇANAL KİMLER KİMLERLE BERABER

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Z. Gülender Açanal,” Bu sıradan bir belediye seçimi değil. Barışın, huzurun, kardeşliğin, hizmetlerin devamını onaylayacak bir seçim. Cumhurbaşkanımızda çok önem veriyor. 9 Ay önce yapılan seçimlerde sayın Cumhurbaşkanımız çok iyi bir oy oranıyla seçtik. Yine birinci parti olarak meclise girdik. Belediye seçimleri ise illerin kalkınması adına çok önemlidir. 31 Mart yerel seçimlerinden de zaferle ayrıldığımızda daha fazla yatırımcı şehrimize gelecek. Bu da daha fazla istihdam demektir. Karşımızda bir şer ittifakı var. Kimlerin kimlerle beraber olduğunu görüyorsunuz”. Dedi.

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan’da yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek Ak aday Canpolat’a başarılar diledi.