AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak’a destek vermek için buraya geldiklerini belirten Ceylanpınar Gaziler Derneği Başkanı Celal Boz “Gazilerin AK Parti çatısı altında Ceylanpınar halkıyla bütünleşmesi, gelecek nesillere gazilik gibi ulvi bir kavramın aktarılması çok önemlidir” dedi.

Saraççeşme Mahallesi Tek Yürek

Yıllardır Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti’yi desteklediklerini söyleyen Saraççeşme Mahallesi Herbavi Aşireti mensubu Aziz Caymaz “Birbirimizi kıracak hareketler yapmayacağız, arkadaşlarımız birbirlerine kırgınlıklarını bırakacaklar, tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet için birbirlerine sarılacaklar ve genel başkanımızın arkasından hep birlikte yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Biz Seferden Sorumluyuz, Sefer Bizden, Zafer Allah'tandır

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak da Gaziler ve Saraççeşme Mahallesi sakinlerinin AK Parti’ye katılımında yaptığı konuşmada "Bu şehir, şehirlerden herhangi bir şehir değildir. Her zorlukta bir kolaylık vardır diyen bir şehirdir. Bu şehir korkaklar zafer anıtı dikemez diyenlerin şehridir. Bu şehir İman varsa imkân da vardır diyenlerin şehridir. AK Parti Ceylanpınar, Ceylanpınar AK Parti’dir. Hep birlikte başaracağız, analarımızla başaracağız, gençlerimizle başaracağız, kardeşlerimizle başaracağız, kadromuzla başaracağız. Biz bir Ceylanpınar modeli oluşturduk, herkes bunu konuşuyor. Bu Ceylanpınar modeli sevgi modelidir, kardeşlik modelidir. Bu Ceylanpınar modelinde Kürdü ile Türkü ile Arabı ile birlikte Ceylanpınar 'dır. Ceylanpınar modeli kardeşlikle birlikte Ceylanpınar 'dır. İşte o yüzden Ceylanpınar aşkı ile çalışıyoruz, işimiz gücümüz Ceylanpınar diyoruz. Bugün yeni bir bismillah diyoruz. Biz seferden sorumluyuz, sefer bizden, zafer Allah'tandır. Gayretten sorumluyuz, gayret bizden, zafer Allah'tandır. Zafer inananların olacaktır" diye konuştu