16 Nisan’ın önemini anlatan Başkan Demirkol, “16 Nisan’da doğmamış çocuklarımızın kaderini belirleyeceksiniz” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili 16 Nisan’da yapılacak referandum için evet çalışmalarını devam ettiriyor. Merkez ve kırsal mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlara yeni sistemi anlatıp, evet desteği isteyen Başkan Demirkol, Yenisu kırsal Mahallesinde düzenlenen ev toplantısına katıldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Seydi Eyüpoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin de katıldığı toplantıda Başkan Demirkol, mahalle sakinlerine neden evet denilmesi gerektiğini anlattı. Yeni sistemle beraber darbelere, koalisyon hükümetlerine son verileceğini belirten Başkan Demirkol, 16 Nisan’ın ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı.

SÜLEYMANİYE’DE EVET BÜROSUNUN AÇILIŞINA KATILDI

Başkan Fevzi Demirkol, Yenisu’daki programın ardından Süleymaniye Mahallesinde Selahattin Canbeyli tarafından hazırlanan evet bürosunun açılışına katıldı. Burada toplanan vatandaşlardan da evet konusunda destek isteyen Başkan Demirkol, şunları söyledi:

“Sadece Haliliye’nin, Şanlıurfa’nın, Türkiye’nin değil ezilen bütün milletlerin, bizden şefkat, dostluk, muhabbet, kendilerini zalimlere karşı koruma beklentisi içinde olan tüm ümmetin 16 Nisan bir kader günüdür. Onun için 16 Nisan’ı hepiniz, kanal birkaç gün içerisinde evinizde oturmadan, uykusuz kalarak, yorularak doğmamış çocuklarımızın kaderini belirleyeceksiniz. Doğmamış çocuklarımızın kaderi buna bağlı. Allah sizden razı olsun. 16 Nisan’da biz evet diyerek, milletimizin birlik ve bütünlüğünü sağlayacağız. 16 Nisan’da evet diyerek vatanımızın bölünmez bütünlüğünü sağlayacağız.”