31 Mart yerel seçimlerinde Viranşehir’de AK Parti’ye tarihi bir zafer yaşatan Belediye Başkanı Salih Ekinci, mazbatasını aldıktan sonra görevine başladı. Mazbata töreninde bir açıklama yapan Ekinci ‘’ Halkımızın iradesinin tecellisi olan mazbatayı aldık. Viranşehir’de kimseyi ötekileştirmeden herkesin kendini özel hissettiği bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız. Halkımızın desteği ve hayır duaları ile buradayız. Rabbim bizleri mahcup etmesin’’ dedi.

Mazbata töreninin ardından Viranşehirli vatandaşlarla buluşan Ekinci, talep ve sıkıntılarını dinledi. Ziyaretlerinde vatandaşlara kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Salih Ekinci ‘’Artık hizmet zamanı’’ dedi. Halkın belediyesini hakla birlikte devraldıklarını ifade eden Ekinci ‘’Artık hizmet zamanı. İlçemizin içinde bulunduğu durum ortada. Çok çetin ve zor bir görevi üstlendiğimizin farkındayız. Öncelikle bir durum tespiti yaparak öncelikli hizmetleri vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yerine getireceğiz’’ dedi. 

Başkan Ekinci, esnaf ziyaretlerinin ardından Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Viranşehir MTL’nin ev sahipliğindeki öğretmenler arası masa tenisi turnuvasının açılışına katıldı.

Ekinci, burada öğrencilerle masa tenisi oynadı ve sohbet etti.