“Viranşehir’in tanıtılması ve kalkınmasında spor çok önemli”

AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci, Şanlıurfa 1. Amatör Spor Liginde şampiyon olup, Süper Amatör Ligine yükselen Sanayispor’u yalnız bırakmadı. Şampiyonluk maçını keşifle izleyen AK Başkan adayı Ekinci, ilçenin tanıtılması ve kalkınmasında sporun önemli olduğunu söyledi.

Maç öncesinde futbolcuların soyunma odasına girerek futbolculara moral veren AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci, türbinden maçın tamamını keyifle izleyip, maç sonucunda futbolcuları tebrik etti.

Spora daha fazla önem verip, destek olacağız

Viranşehir Sanayispor’un Yukarı Göklüspor’u 2-1 yenmesi ve şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra futbolcuları kutlayan Ekinci, “Spor, bir memleketin kalkınması, tanınması için çok önemli. Toplumun her ferdinin hayatında mutlaka sporun bir bölümü yer almaktadır. Sporun sağlıklı yaşam ve sosyal aktiviteler açısından da çok önemlidir. 31 Mart seçimleri sonrasında Allah’ın izni, Viranşehirli hemşehrilerimin desteğiyle spora daha fazla önem verip, destek olacağız” diyerek, Viranşehir Sanayispor’un şampiyon olmasından dolayı büyük sevinç yaşadıklarını söyledi.