Verilen sözler tutuldu mu ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulan raporda vatandaşın ne istediği, isim önerileri, kadın ve genç vurgusu ile projeler ve verilen sözlerin yer aldığı öğrenildi.

Saha analizleri Erdoğan’a sunuldu.

Mevcut başkanların durumunun, alternatif adaylar ile seçim sonuçlarının da yer aldığı raporda, 81 ilin fotoğrafının çekildiği belirtildi. Yapılan saha analizleri de raporda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunuldu.

Mevcut başkanların durumları da yer aldı.

AK Parti kurmayları, aday belirleme sürecine rehberlik edecek 700 sayfalık rapor hazırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulan raporda, vatandaşın beklentileri, mevcut başkanların durumu, alternatif adaylar ile seçim sonuçlarının tahlilleri yer aldı.

Raporda neler yer aldı ?

Vatandaşların belediye başkanlarında aradıkları özellikler, gönlü açık olması, halka diyalog halinde olması, verilen hangi sözlerin yerine getirildiği, hangi projelerin tamamlandığı, tepki gösterildiği ve hangilerinin vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandığı, güvenilirlik, dürüstlük konularının da raporda yer aldığı belirtildi.

Erdoğan’a kaç isim sunuldu ?

Saha analizleri kapsamında önerilen isimlerin de Erdoğan’a sunulduğu, teşkilat ve vatandaşların başkan olarak görmek istediği isimler arasında uyum konusunun da kriter haline getirildiği ifade edildi. Erdoğan’a sunulan raporda en az 2 en fazla 5 isim yazıldığı da ifade edildi.

MEDYAURFA.COM