Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

2023 seçimleri için kadroları oluşturulmaya devam edilen AK Parti İl Teşkilatları kongreleriyle ilgili konuşan Erdoğan, teşkilatlardan yüzde 30 kadın ve genç kotası istedi.

İl teşkilatlarına seçilecek isimleri hesabi değil, hasbi olarak seçeceklerini de bildiren Erdoğan ‘’ Gerek başkan gerek il yönetiminde görev alacak arkadaşlarımızı hesabi değil, hasbi olarak seçecek ve il teşkilatlarımızı oluşturacağız." Dedi.

Teşkilatlarda ‘Sen-Ben’ olayının bir kenara koyulması gerektiğini de ifade eden Erdoğan ‘’Kanaat önderi arkadaşlarımızı özellikle tercih ederek il teşkilatlarımızı oluşturalım. Telefonumuz 24 saat açık olmalı. Cevap veremediğimiz çağrıya dönüş yapmalıyız. İnsanları küçümseyen bir AK Parti üyesi varsa, haksız işgalci demektir. AK Parti’nin hiçbir il, ilçe başkanı, yöneticisi, belediye başkanı, milletvekili, hiçbir temsilcisi milletten kopuk olamaz, milletten kopuk yaşayamaz. Makam fuzuli işgal edilmesin'' dedi.

MEDYAURFA.COM